PAULA-vanukas on tunnettu brändi lasten sekä vanhempien keskuudessa. Mutta miten tehdä PAULA-vanukkaasta haluttava ja relevantti nuorten kohderyhmässä? 

Ratkaisu: 

Z-sukupolven nuoret suhtautuvat mainontaan kriittisemmin kuin aiemmat sukupolvet. Siksi vaikutus kohderyhmään pitää tehdä koukuttavalla sisällöllä ja kiinnostavalla tarinalla. 

PAULA-vanukas on monelle teinille lapsuudesta tuttu ja sen mainosjingleen suhtaudutaan nykyisin huumorilla. 

PAULA haastoi nuoren kohderyhmän keskuudessa suositut TikTok-vaikuttajat Weksin, Ellan & Helmin, Monailonan, Nikon ja Santun, Sari Aallon sekä TUULIn luomaan omat versionsa legendaarisesta mainoskappaleesta tai mainoksesta. Sisällöissä hyödynnettiin PAULA-brändin maailmaa ja nostalgisoitiin suhdetta tuotteeseen.

 

@tuulitiktok

#kaupallinenyhteistyö #paulankaverit #paulalehmä #supervanukas @paula_lehma / uudelleenloin Paula Vanukkaan tunnaribiisin 💙 tykkää jos muistat tän!

♬ original sound – T U U L I

 

Tulokset: 

Kampanjalla keräsi ilman maksettua mainontaa yli 4 miljoonaa TikTok- ja 500 000 Instagram -näyttökertaa.

Vaikuttajien PAULA-vanukas TikTok-sisältöjen parissa vietettiin 20 881 tuntia eli 870 päivää! Videoita katseltiin keskimäärin vaikuttajasta riippuen kolmestatoista aina 35:een sekuntiin. Sisällöistä tykättiin TikTokissa 313 500 kertaa, Instagramissa 35 000 kertaa.

Kampanja onnistui myös PAULA-vanukkaan brand lift – tutkimuksen näkökulmasta erinomaisesti, huomioarvio oli korkea ja yhden huomioarvoprosentin hinta merkittävästi benchmark-lukuja alempi.

@justapränkbro

#kaupallinenyhteistyö Tässä meidän tekemä versio legendaarisesta @paula_lehma mainoksesta! 😜 Mp? #paulankaverit #paulalehmä #supervanukas

♬ Paula Vanukas tunnari remix – nikojasanttu

Panasonic

Brand awareness
Tactical campaign

AXE

Brändimarkkinointi
Brändiviihde

OnePiece

Luova strategia
Verkkokauppa